Makelaar in Amsterdam nodig?

Wilt u een huis in de omgeving van Amsterdam aankopen of verkopen, huren of verhuren of wilt u alleen advies, u kunt altijd bij ons terecht. We trekken alles uit de kast om ons voor u in te zetten, van de eerste ontmoeting tot de laatste stap.

Met meer dan 13 jaar ervaring kennen we de markt hier op ons duimpje en weten we ons ook in onstuimige tijden staande te houden, met veel plezier en passie!

Naast ons werk als makelaar/taxateur, zijn we allebei ook erkend EPA-W-opnemer en adviseur. Dus ook voor een energielabel (light) bent u bij ons aan het goede adres!

Bij ons geen snelle, gladde praatjes, maar een duidelijk verhaal en een persoonlijke benadering.

Meer over Marion Mulder

Wilt u uw woning verkopen?

Marion Mulder Makelaars begeleidt u bij de verkoop, met de juiste kennis en expertise.

Bel ons

020-2614652

Wat kan ik voor u doen?


Hulp bij uw aankoop?

Zoekt u een huis of appartement in de regio Amsterdam? U staat als geïnteresseerde met een makelaar steviger in uw schoenen. Als ervaren aankoopmakelaar begeleidt Marion Mulder Makelaars u graag in uw zoektocht naar de woning die bij u past.

Lees verder

Uw huis verkopen?

Wij zijn professionele en persoonlijke makelaars die u begeleiden bij het verkopen van uw woning in Amsterdam e.o. Om een succesvolle verkoop te realiseren is de juiste strategie en duidelijke communicatie van belang.

Lees verder

Uw huis verhuren?

Lukt het niet om uw huis te verkopen, dan kan verhuur een optie zijn. We helpen u graag bij de verhuur van uw woning. Of heeft u juist heel snel uw huis verkocht en is uw nieuwe huis nog niet klaar?

Lees verder

Uw huis taxeren?

We zijn bij Marion Mulder Makelaars naast makelaars tegelijkertijd ook gecertificeerde taxateurs en hebben de juiste kennis en ervaring om de perfecte vraagprijs of waardebepaling op te stellen.

Lees verder

Wilt u uw woning verkopen?

Marion Mulder Makelaars begeleidt u bij de verkoop, met de juiste kennis en expertise.

Contact opnemen Bel ons 020-2614652