Verhuur in Amsterdam

Tijdelijk of permanent verhuren woning

Bij Marion Mulder Makelaars zijn we professionele en persoonlijke makelaars die u begeleiden bij het huren en verhuren van particuliere woningen.

Lukt het niet om uw huis te verkopen, dan kan verhuur een optie zijn. We helpen u graag bij de verhuur van uw woning. Of heeft u juist heel snel uw huis verkocht en is uw nieuwe huis nog niet klaar? We hebben diverse appartementen, maar ook eengezinswoningen op diverse locaties in Amsterdam e.o.

Beheren of verhuren van uw woning(en)

Wilt u uw woning tijdelijk verhuren, omdat u naar het buitenland gaat? Of wilt u het beheer van uw pand zorgeloos uit handen geven? Marion Mulder Makelaars adviseert en begeleidt verhuurders en regelt het beheer van panden op transparante en professionele wijze. Zo hoeft u er niet of nauwelijks naar om te kijken.

  • Wij verzorgen de (eerste) verhuur en promotie van uw woning(en).
  • Wanneer u thuiskomt, kunt u uw woning weer met een gerust hart betrekken.
  • Wij nemen alle correspondentie die bij de verhuur van uw woning komt kijken, voor onze rekening.
  • Wij letten op een tijdige betaling van de huur.
  • Ook kunnen wij bij uw afwezigheid het nodige onderhoud aan de woning laten uitvoeren.

Woningverhuur in de vrije sector

In de vrije sector heeft u als verhuurder van uw zelfstandige woning de nodige vrijheid om de huurprijs zelf vast te stellen. U hoeft geen rekening te houden met maximale huurprijzen, het woningwaardeersysteem of een maximale huurverhoging, zoals bij sociale huur. U mag zelf de huurtermijn en voorwaarden bepalen.

Veel huiseigenaren kiezen daarom steeds vaker voor het tijdelijk verhuren binnen de vrije sector. Maar u moet u wel goed laten informeren over de juridische en financiële risico’s die u als verhuurder loopt. We helpen u hier graag bij.

Advies huur en verhuur woningen

Wilt u uw woning verhuren, maar twijfelt u of de woning in de vrije sector valt? Wij kijken naar de mogelijkheden en zullen u hierbij adviseren.

Neem contact met ons op voor meer informatie! Maak direct een afspraak of kom vrijblijvend langs op ons kantoor voor een kop koffie.

Maak een afspraak

Onze gegevens

marion

Surinamestraat 2
1058GK Amsterdam
T. 020-2614652
E. [email protected]