Referenties

Dag Marion, Bedankt voor de taxatie en afhandelen, dit tot volle tevredenheid. Graag wil ik toch een fysiek exemplaar toegestuurd krijgen, om een en ander in te zien, Dat is voor mij makkelijker.
Alvast bij voorbaat dank, Factuur maak ik morgen naar je over.
Vriendelijke groeten,
Nico en Elly Karsten

Marion Mulder heeft het huis van mijn moeder getaxeerd. Goeie ervaring; ze nam de tijd toen we door de woning liepen en ik kreeg een uitgebreid rapport. De afspraak was snel gepland en het rapport was er ook rap. Kortom een aanrader.

Beste Marion, hartelijk dank voor al je inspanningen en de goede zorg bij de verkoop van ons huis. Wij hebben de samenwerking met jou erg prettig gevonden. Erop vertrouwende dat de verkoop in goede handen is zijn we naar de VS vertrokken en we hebben mogen zien dat dat vertrouwen zeker niet misplaatst is geweest.
Nog een hele fijne zomer!
Hartelijke groet en veel liefs uit New Jersey

Hi Marion, Zojuist heb ik de nota betaald. Momenteel zit op het strand van aphytos in west Griekenland, vandaar de vertraging in de betaling.
Nogmaals bedankt voor je snelle handelen. De verbouwing is al in volle gang en na de bouwval begint het nu al echt ergens op te lijken.
Ik zal je zeker aan bevelen mochten mensen op zoek zijn naar een makelaar.
Groetjes,
Romy

Maak een afspraak