Makelaar aankoop Amsterdam

Woning kopen?

Zoekt u een huis of appartement in de regio Amsterdam? Bezichtigen, bieden, de koopakte tekenen: er komt een hoop op je af. Goed advies is dan altijd welkom, zeker van iemand die ervaring heeft op het gebied van een huis kopen. Misschien wilt u zelf op zoek gaan naar huizen, maar wilt u wel graag dat Marion Mulder voor u onderhandelt over de prijs. Het takenpakket spreken we van tevoren af. Als ervaren aankoopmakelaar begeleidt Marion Mulder u graag in uw zoektocht naar de woning die bij u past.

Als aankoopmakelaar besparen we u geld, tijd en zorgen

Verstand van zaken

Als professional ben ik bekend met het proces en alle formaliteiten rond de aankoop van een woning. Dat betekent dat de deal sneller rond is.

Lokale marktkennis

Dankzij mijn expertise, lokale marktkennis en met meer dan 20 jaar ervaring, kan ik als aankoopmakelaar goed beoordelen wat een realistische prijs is. En dát is belangrijk, want het is hoogst waarschijnlijk de grootste aanschaf in uw leven.

Ervaring in bieden

In een biedingsstrijd om een begeerde woning is het soms lastig om uw hoofd cool te houden. Ik weet wat een realistisch en scherp bod is en ben bekend met biedingsprocessen.

Grenzen bewaken

In de huidige (nerveuze) markt, waarin kopers elkaar aftroeven, gaat u gemakkelijk over uw grenzen heen. Wij bespreken vóóraf met elkaar tot hoever u als bieder kunt gaan en bewaken zo uw grenzen.

Nuchtere blik

Ook wijs ik u op eventuele gebreken aan een huis. Ik zie regelmatig dat kopers ‘’verliefd worden’’ op een huis en blind zijn voor de mindere kanten van een woning. Ik ben er om de waarde en de staat van onderhoud te beoordelen en u daarop te wijzen.

Slimme vragen

Ik analyseer belangrijke onderhoudspunten zoals de dakbedekking, isolatie en schilderwerk en stel de vragen aan de verkopende partij.

Helder en overzichtelijk van A tot Z

Ik zet de financiële en bouwkundige consequenties van een aankoop voor u op een rijtje. Fijn en overzichtelijk.

Het onderhandelen

Hoe vaak heeft u al eens eerder onderhandeld over het kopen van een huis? Waarschijnlijk nog nooit. Marion Mulder heeft dit daarentegen al tientallen keren gedaan. Zij kan als geen ander beoordelen wat uw beoogde huis waard is en kent de verkoopprijs van vergelijkbare woningen in de buurt. In het voorlopig koopcontract worden altijd ontbindende voorwaarden opgenomen die u als koper financieel beschermen in onvoorziene situaties.

De Koopovereenkomst

Na succesvolle onderhandelingen ontvangt u de koopovereenkomst. Nu is het ondertekenen hiervan niet moeilijk, maar wel is het verstandig om de kleine lettertjes hierin goed te lezen. Marion Mulder weet precies waar ze op moet letten en neemt de overeenkomst samen met u door. Zo kunnen er nooit misverstanden bestaan over de opleverdatum, achtergelaten inboedel en ontbindende voorwaarden.

Een huis kopen met Marion Mulder Makelaars: zo werkt dat

Is alles rond? Dan kan Marion Mulder u adviseren over de financiering en de voorbereiding van de overdracht bij de notaris Marion Mulder begeleidt u gedurende het hele traject van A tot Z en vergroot uw kansen op een succesvolle aankoop dan ook aanzienlijk. Hierdoor werkt een huis kopen mét makelaar compleet anders dan zonder.

Marion Mulder zorgt ervoor dat u een afgewogen beslissing maakt waar u geen spijt van krijgt. Natuurlijk neemt u zelf de beslissing! Heeft u uw droomhuis in Amsterdam al gevonden? Of juist nog niet? Marion Mulder helpt u graag aan een goede deal!

Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend informatiegesprek of kom langs op ons kantoor voor een kop koffie.

Maak een afspraak

Onze gegevens

marion

Kabelweg 57-Unit 4A-10
1014 BA Amsterdam
T. 020-2614652
E. [email protected]