Verkopend makelaar

Woning verkopen?

Wij zijn professionele en persoonlijke makelaars die u begeleiden bij het verkopen van uw woning in Amsterdam e.o. Om een succesvolle verkoop te realiseren is de juiste strategie en duidelijke communicatie van belang. We gaan daarom graag eerst met u (vrijblijvend) om tafel om helder te krijgen wat u wilt.

Als verkoopmakelaar verkopen we uw huis voor een zo hoog mogelijke prijs

Objectieve adviseur

Als verkoopmakelaar kunnen we antwoord geven op de vraag “Wat is mijn huis waard?” Met een reële vraagprijs verkoopt u uw huis sneller. We kennen de regio, het aanbod en het prijspeil.

Optimale waarde- en vraagprijsbepaling

In overleg met u bepalen we de verkoopstrategie. Wij weten of de vraagprijs marktconform is, houden rekening met onderhandelingsruimte en kennen de steeds veranderende woningmarkt op ons duimpje.

Professionele en uitnodigende woningpresentatie en foto's

We zorgen voor een optimale eerste indruk, presentatie, bereik en communicatie. Dat begint met het verkoopklaar maken van uw woning. Een professionele fotograaf maakt foto’s van het in- en exterieur. Maar natuurlijk kunnen we ook video, hoogtefotografie en 360-gradenfoto’s inzetten. In overleg met u bepalen we de presentatie, advertentiemogelijkheden en sociale media.

Ervaren onderhandelaar

Onderhandelen over de prijs is niet voor iedereen weggelegd. Wij weten waar we het over hebben, komen met sterke argumenten, een heldere blik en houden altijd een koel en helder hoofd. Wij nemen deze gesprekken dan ook graag voor onze rekening.

Hele verkooptraject uit handen

Wij regelen alles van A tot Z, zodat u alleen maar hoeft te tekenen en vervolgens te genieten van een zorgeloos optimaal verkoopresultaat!

Schakel een verkoopmakelaar in

Wij zorgen er als verkoopmakelaar voor dat u genoeg krijgt voor uw huidige woning. We zijn bij Marion Mulder Makelaars naast makelaars tegelijkertijd ook taxateurs en hebben de juiste kennis en ervaring om de perfecte vraagprijs op te stellen.

Neem contact met ons op voor meer informatie! Maak direct een afspraak of kom langs op ons kantoor voor een kop koffie.

Maak een afspraak

Onze gegevens

marion

Kabelweg 57-Unit 4A-10
1014 BA Amsterdam
T. 020-2614652
E. [email protected]