Over Marion Mulder Makelaars

Marion Mulder Makelaars

Wilt u een huis in de omgeving van Amsterdam aankopen of verkopen, huren of verhuren of wilt u alleen advies, u kunt altijd bij ons terecht. We trekken alles uit de kast om ons voor u in te zetten, van de eerste ontmoeting tot de laatste stap.

Met meer dan 13 jaar ervaring kennen we de markt hier op ons duimpje en weten we ons ook in onstuimige tijden staande te houden, met veel plezier en passie!

Naast ons werk als makelaar/taxateur, zijn we allebei ook erkend EPA-W-opnemer en adviseur. Dus ook voor een energielabel (light) bent u bij ons aan het goede adres!

Bij ons geen snelle, gladde praatjes, maar een duidelijk verhaal en een persoonlijke benadering.

Marion Mulder

Registermakelaar/taxateur

Ik ben geboren en getogen in Den Helder. Makelaar/taxateur zijn is al ruim 15 jaar mijn grote passie en datgene wat ik met veel plezier en inzet doe.

Het makelaarsvak is me met de paplepel ingegoten. Ik heb het vak dan ook in Den Helder geleerd op het kantoor van mijn vader, een echte ondernemer. Hier maakte ik mijn eerste meters als makelaar en heb ik mijn makelaarsdiploma gehaald.

Inmiddels werk ik al jaren met heel veel plezier als makelaar in Amsterdam. De overstap van Den Helder naar Amsterdam was wel even een omschakeling, maar ik zou de Amsterdamse huizenmarkt nu niet meer willen missen.

In mijn vrije tijd maak ik graag een strandwandeling, ga ik uit met vrienden en bezoek graag een goede film in de bioscoop. Daarnaast hou ik van sporten, zoals hardlopen en tennis.

Bel of mail me gerust voor advies of een oriënterend gesprek!

Maak een afspraak

Onze gegevens

marion

Kabelweg 57-Unit 4A-10
1014 BA Amsterdam
T. 020-2614652
E. [email protected]